ONDERHOUD EN UPDATES WEBSITES

BLIJF UP-TO-DATE!

Bij het ontwikkelen van een website wordt er standaard een post in de offerte meegenomen voor het up-to-date houden van WordPress en de gebruikte plugins. Met grote regelmaat komen er updates uit voor WordPress en plugins. Dat moet ook wel, zo een 43% van alle website is ontwikkeld met WordPress en het moet wel veilig blijven.

Doe je geen updates of niet regelmatig dan bestaat de kans dat je website wordt gehacked. ARVEE biedt hiervoor een onderhoud/update overeenkomst aan waarbij elke 3 maanden je website software wordt bijgewerkt naar de laatste versie(s). Uiteraard wordt er vooraf een backup gemaakt van de website en na het updaten wordt er een controle gedaan of alles nog werkt zoals voorheen.

Dagelijks wordt bijgehouden of er kritische kwetsbaarheden zijn ontdekt in WordPress of in de plugins. Is het noodzakelijk om ad hoc updates uit te voeren? Geen nood, dat is onderdeel van de overeenkomst.

NOG EEN VOORDEEL VAN DE OVEREENKOMST

Bij het ontwikkelen van een website zijn er bijna altijd extra plugins nodig voor bepaalde functionaliteiten. Denk aan een menu of slider functie. ARVEE heeft van een groot aantal plugins, welke vaak worden ingezet, developers licenties aangeschaft. Indien er een onderhoud/update overeenkomst wordt afgesloten kan er kosteloos gebruik worden gemaakt van deze licenties. Wel zo voordelig!

Heeft ARVEE je website niet ontwikkeld? Vraag dan naar de mogelijkheden om jouw website ook up-to-date te houden.